Over ons

Heb jij al kennisgemaakt met onze
creativiteit, deskundigheid en kwaliteit?

Over Joëla’s Haarzaakje

Na eerst 8 jaar in Ede bij een kapsalon gewerkt te hebben en vervolgens nog 3 jaar bij een Lunterse kapper, kwam er in 2010 een droom uit voor Joëla: op 1 november van dat jaar opende zij haar eigen kapsalon in Lunteren. Er werd een pand gehuurd en ingericht, er werd een kapster aangenomen en zo begon Joëla’s avontuur. Dat avontuur kende een vliegende start, want al snel wist Lunteren én omstreken Joëla’s Haarzaakje te vinden. Door de persoonlijke aandacht voor de klant en de hoge mate van kennis en kwaliteit ontstond er een grote en trouwe klantenkring. In 2014 kwam er een volgende droom uit: middenin de gezellige Dorpsstraat van Lunteren, op de hoek met de Wilbrinkstraat,  stond op nummer 84 een karakteristiek pand te koop. Flink verouderd, maar Joëla zag de mogelijkheden. Binnen een paar maanden was het pand omgetoverd tot een eigentijdse kapsalon, waar de sfeer van het pand samenkwam met de sfeer die Joëla’s Haarzaakje wil uitstralen: gezelligheid, gemoedelijkheid en een tikkeltje eigenwijs. Nog altijd laagdrempelig en nog altijd diezelfde passie, kwaliteit en creativiteit.

Heb jij al kennisgemaakt met onze creativiteit, deskundigheid en kwaliteit?

Ons team

Het team van Joëla’s Haarzaakje wordt gevormd door Joëla, Melissa en Miranda. Deze trendy stylistes volgen regelmatig bijscholingscursussen en zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends. Desgewenst delen we die met jou, maar uiteraard wordt er ook goed naar jouw wensen geluisterd. Of het nu om een subtiele verandering of om een complete metamorfose gaat: samen komen we tot een coupe die het best bij jou past en waarmee jij stralend en zelfverzekerd de deur uitgaat!

Joëla

Ik ben Joëla en woon samen met mijn man Marco en 2 kinderen Puck en Sam in Lunteren. Inmiddels zit ik al 21 jaar in het kappersvak en doe dit nog altijd met veel plezier. De diversiteit van het vak en het contact met de mensen vind ik heel leuk en dat verveelt ook nooit. Jong en oud stralend weer onze deur uit laten lopen, maakt mijn werk afwisselend en geeft mij veel voldoening. Buiten werktijd zit ik ook zeker niet stil: met 2 kinderen en een eigen bedrijf is er altijd wel iets te doen. Ontspannen doe ik door met vrienden af te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Melissa

Ik ben Melissa en ik woon in Lunteren. In 2016 heb ik mijn opleiding tot allround hairstylist afgerond. Ik heb inmiddels 7 jaar ervaring in het kappersvak, waarvan al 6 jaar bij Joëla’s Haarzaakje. Het leukste aan het vak vind ik de afwisseling van het knippen/kleuren van zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ook de metamorfoses zijn altijd een leuke uitdaging. In mijn vrije tijd ga ik graag een drankje drinken met mijn vrienden. Graag zie ik jullie in de salon!

TOP